miércoles, 21 de noviembre de 2012

CARACTERÍSTIQUES GENERALSEl joc es situa al recinte anomenat frontó, que consta d' una pista, contracanxa i la grada del públic. Les dimensions reglamentàries són 25 metres de llargària amb una diferència en metres entre 5 i 10 metres d'amplaria amb tamborí per al rebot. 

La pilota reglamentària és la de Tec, amb un pes de 45 i 70 grams i un diàmetre que oscil·laran entre els 38 i 40 mm.

Les partides oficials es disputaran a 50 tantos (10 Jocs) amb possibilitat de començar amb 5 o 10 tantos, marcant al estil valencià (contant els punts per quinze) alternant la treta per cada equip en cada joc jugat. Les partides s'han de guanyar per un mínim de 2 jocs. En qualsevol joc oficial hi haurà un mínim de 6 pilotes de les quals dues seran noves. 

Serán bones totes les pilotes que peguen en el frontis més amunt de la xapa de falta. .Quan un jugador realitza la treta, haurà d'avisar als seus oponents. 

La treta es porta a terme botant la pilota abans de la banda de treta que s'estableix amb una línia al terra, pegant segons l'habilitat del jugador. 

A la treta serán bones totes també totes les pilotes que peguen en el frontis més amunt de la xapa de falta, i que no passe més enllà de la banda de Passa. 

En la modalitat de dos a dos, es juga per equips, dos jugadors contra dos jugadors, alternant el colpeig entre els dos equips.

2 comentarios:

 1. Me gusta la estructura que han seguido para ordenar el contenido. La información es clara y concisa. Quizás, a mi parecer, falte completar un poco más algún apartado.

  Han hecho una buena utilización de las TIC: fotos y numerosos vídeos explicativos de cada uno de los apartados.

  Se puede apreciar el esfuerzo realizado, como por ejemplo han buscado muchísimos vídeos para completar la información y que se entienda mucho mejor.
  Mi nota para este blog es un 8´5.

  ResponderEliminar
 2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

  ResponderEliminar